Levering binnen één dag: behuizingen voor Remeha’s CV ketels

Remeha is een toonaangevend bedrijf in de verwarmingssector met een sterke focus op duurzaamheid. Ze investeren in innovatieve technologieën zoals waterstof en brandstofcellen om de energietransitie te bevorderen. Bij GOMA produceren wij de behuizingen voor Remeha’s grote commerciële ketels, zoals de GAS 220 Ace en GAS 320/620 Ace. Deze ketels worden ingezet in grote gebouwen en industriële toepassingen.

Ons proces

Bij het ontwikkelen van de Ace-upgrade was GOMA nauw betrokken. In samenwerking met Remeha is het ontwerp van het onderstel omgezet van een kokerprofiel oplossing naar een plaatwerkoplossing, waarmee een kostenvoordeel werd behaald. Sinds 2012 produceren we het onderstel en het binnenste frame van de ketels, en vanaf 2016 ook de panelen. Deze panelen worden gekant met onze kantrobot en vervolgens in de QRM-straat gepuntlast en voorzien van popnagels. Van engineering tot aan assemblage, de producten doorlopen alle stappen binnen GOMA.

Naadloze integratie van processen

Een bijzonder aspect van de GAS 320/620 Ace is onze snelle leveringscapaciteit: we kunnen binnen één dag leveren. Dit is mogelijk dankzij de integratie van onze systemen met die van Remeha. We lezen hun prognoses in en beheren hun voorraad, waardoor zij geen voorraad hoeven aan te houden en we onze eigen voorraad laag kunnen houden. Door deze integratie kan GOMA ook anticiperen op seizoenspatronen. Wanneer het drukker is, leggen we de voorraden wat hoger zodat we altijd aan de klantvraag kunnen voldoen.

Een ander uniek aspect van onze dienstverlening is de manier waarop we de onderdelen van dit product verpakken. We orderpicken de onderdelen in de exacte volgorde van assemblage, wat voor Remeha uiterst efficiënt werkt bij het assembleren van de ketels.

Bij de GAS 220 Ace beheren wij ook de voorraad en kunnen we ook binnen één dag leveren. Anders dan de GAS 320/360 Ace, leveren wij dit product samengesteld aan wegens het formaat en gewicht. Deze werkwijze hebben we ontwikkeld in nauwe samenwerking met Remeha, zodat het perfect aansluit op hun behoeften en processen. De samengestelde manier van verpakken en vervoeren zorgt voor minimale transportkosten en daarnaast scheelt het de benodigde ruimte bij de assemblagelijn bij de klant.

Samenwerking

De samenwerking tussen engineers van GOMA en Remeha heeft geresulteerd in een soepele en efficiënte samenwerking. Bij GOMA streven we ernaar om niet alleen producten van hoge kwaliteit te leveren, maar ook om een betrouwbare en waardevolle partner te zijn voor Remeha en onze andere klanten. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.