Lagedruk-schroefcompressor & luchtblowers

In nauwe samenwerking met onze gewaardeerde klant, Atlas Copco, hebben we de behuizing ontwikkeld voor een reeks compressoren en luchtblowers (ZE 3S / ZS 4 / ZS 4 VSD+). Door de afmetingen van deze verschillende types gelijk te houden, konden we een groot deel van de behuizing standaardiseren, wat resulteert in efficiëntere productie en gunstigere prijzen.

Van concept tot levering

In deze plaatwerkdelen zijn alle productiemogelijkheden van GOMA verwerkt: van engineering tot ponsen/lasersnijden, kanten, lassen, lakken, monteren en verpakken als complete kit. Na een initiële ontwerpfase met de klant, hebben we samen verder gewerkt om reproduceerbare onderdelen te ontwikkelen. We gebruiken verschillende lasmallen die in eigen huis zijn ontworpen en voorzien de behuizing van hoogwaardige poedercoating, allemaal intern uitgevoerd.

Het bedrukken van de compressordeuren wordt gedaan met stickers, wat efficiënt en kosteneffectief is. Dit elimineert de noodzaak voor uitbesteding en bespaart tijd. Na het poedercoaten worden veel onderdelen voorzien van scharnieren, sloten, afdichtrubbers en isolatie, en vervolgens als complete set verpakt in speciale containers, klaar voor assemblage.

Samenwerking

We zijn enorm trots op deze nauwe samenwerking, die een uitstekend voorbeeld is van de veelzijdigheid van ons bedrijf. Vanaf de eerste schetsen tot aan de logistieke afhandeling hebben we meegedacht en bijgedragen aan dit project.

Over Atlas Copco

Atlas Copco is een wereldleider in het leveren van industriël en duurzame productiviteitsoplossingen. De producten en diensten lopen uiteen van lucht- en gascompressoren, vacuümoplossingen, stroomgroepen, apparatuur voor de bouw en mijnbouw, industriële gereedschappen en assemblagesystemen tot de aanverwante servicedienst. De ontwikkeling van innovatieve producten en diensten zijn gericht op duurzame productiviteit, energiezuinigheid, veiligheid en ergonomie.