Precisieplaatwerk begint bij de basis; het nauwkeurig lasersnijden of ponsen van de plaatdelen…

Wanneer plaatmateriaal moet worden gebogen of een precieze hoek moet worden gezet, vertrouwen we op onze geavanceerde kantbanken…

Bij GOMA beschikken we over uitgebreide expertise op het gebied van lassen, voor vrijwel elke vorm van laswerk…

Poedercoaten is een van de meest duurzame manieren om een decoratieve uitstraling te geven aan uw product…

Tijdens het assembleren worden halffabricaten die voorzien zijn van een poedercoating handmatig samengesteld tot een compleet product…

Dagelijks worden honderden orderregels getransporteerd naar verschillende klanten in Nederland en in het buitenland…

Waarom steeds meer bedrijven samenwerken met GOMA?

GOMA beschikt over geavanceerde mogelijkheden en vaardigheden in de plaatwerk toelevering. Zo maken we gebruik van eigentijdse productiemethoden. Daarnaast heeft GOMA kwaliteitsverhogende en kostenbesparende mogelijkheden op het gebied van werkvoorbereiding en transport.

G = Goud

Er is niets leuks aan middelmatigheid. Goed is niet meer goed genoeg; een 7 is een onvoldoende. Streven naar het onbereikbare is ons doel. Ambitie en passie staan bij ons centraal!

O = Optimalisatie

Focus op processen. Hier hebben we grip op. Wij bieden altijd meerwaarde voor onze klanten. Every detail counts. We zijn toekomstgericht, hebben een proactieve houding en focussen ons op groei/perspectief.

M = Mensgericht

Samen bereikt u meer. Ondanks alle moderne technieken zijn het uiteindelijk de mensen die het verschil maken. Intern samenwerken, maar ook met de klanten. Synergie en co-creatie zijn voor ons belangrijke speerpunten.

A = Actie

Bij ons geen poespas, maar direct actie. Profiteer van al onze kennis, producten en alle andere voordelen!