Welke materialen kan ik laten kanten?

Welke materialen kan ik laten kanten?

Welke materialen kan ik laten kanten?

Welke materialen kan ik laten kanten?

U kunt bij GOMA verschillende soorten staal, RVS en aluminium laten kanten. Met behulp van onze kantbanken kunnen wij dit metaal nauwkeurig buigen. Zowel kleine als grote series kunnen wij heel eenvoudig kanten.

Voor de grote series wordt gebruik gemaakt van eigen ontwikkelde stempels uit de eigen gereedschapmakerij.

Kanten

Wat is kanten?

Kanten of zetten is het vervormen van het plaatmateriaal door het met grote kracht te buigen. Kanten is een niet verspanende metaalbewerking, die het mogelijk maakt om de plaat te vervormen in bijna elke gewenste hoek.

Wanneer de gewenste contour uit de plaat is gesneden door middel van lasersnijden, wordt het plaatmateriaal van zettingen voorzien om de gewenste vorm te bereiken.

Bij GOMA

Gewenst product

Door gebruik te maken van deze bewerkingstechniek, is het bij GOMA mogelijk om zonder te lassen, het gewenste product te realiseren. Een constructie kan zo worden opgebouwd uit minder onderdelen en/of uit onderdelen die om minder intensieve bewerkingen vragen.

Dit is zeer gunstig voor de doorlooptijd en de uiteindelijke kostprijs van het metaalproduct.

Onze mogelijkheden

Kanten vraagt niet alleen om goede machines en apparatuur, maar natuurlijk om ook vakmanschap. Bij GOMA hebben we vakmanschap, expertise, ervaring, kennis en kunde in huis. Dankzij onze goede service en betrouwbaarheid weet u waar u aan toe bent.

Neem contact op voor de mogelijkheden op het gebied van kanten. Wij zijn u graag van dienst

2023-01-26T13:19:34+01:00
Ga naar de bovenkant