Strak en compact: behuizing voor OptiMe koffieautomaten

In samenwerking met Animo hebben we de behuizing ontwikkeld voor de OptiMe koffieautomaat. Deze ultracompacte koffiemachine van Animo is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden uitgerust met een koelkast en koppenwarmer. Ook hiervoor levert GOMA het plaatwerkpakket, bestaande uit zowel RVS als gelakte plaatdelen.

Erkende ontwerpkwaliteit

In 2019 is de OptiMe onderscheiden met de prestigieuze Red Dot Award, een van ’s werelds meest gerenommeerde ontwerpwedstrijden, die internationaal erkend wordt voor uitmuntende ontwerpkwaliteit.

Het plaatwerkpakket van de OptiMe omvat verschillende productiestappen van GOMA, waaronder engineering, ponsen/lasersnijden, kanten, radius buigen, puntlassen, poedercoaten en assemblage. Tevens zijn er speciale gereedschappen voor het buigen van de zijwanden zijn intern ontworpen.

Voor GOMA is het van onschatbare waarde om al in een vroeg stadium van een project samen te werken met de klant. Op deze manier kunnen we streven naar het realiseren van een optimaal eindproduct, zowel voor GOMA als voor de klant.