Multi Moment Opname bij GOMA

Multi Moment Opname bij GOMA

Multi Moment Opname bij GOMA

Multi Moment Opname

De Multi Moment Opname (MMO) helpt GOMA om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in hoe processen lopen. Het geeft zicht op de manier waarop gewerkt wordt en hoeveel aan verschillende activiteiten wordt besteed.

In principe meet het de werkelijke productiviteit van onze medewerkers, een afdeling of onze machines. Voor ons en voor vele bedrijven is dit erg zinvol, omdat veel bedrijven denken dat de productiviteit uit de nacalculatie gehaald kan worden.

Bij GOMA

Waarom MMO?

Snelheid en kwaliteit is voor ieder bedrijf een belangrijke factor bij het verkrijgen van opdrachten. GOMA vormt hier geen uitzondering op. Zeker tegenwoordig, waar flexibiliteit ook een steeds grotere rol speelt. Plotselinge mutaties in opdrachten komen regelmatig voor. Een klant verwacht dat je deze aanpassingen goed doorvoert.

Als GOMA zijnde proberen wij altijd om aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen. Hiervoor is de MMO een handig hulpmiddel. Met behulp van een MMO krijgen wij inzicht in de tijdsbesteding van de werknemers, maar worden ook klantwaardes gekoppeld aan de tijdsbesteding en verspillingen binnen de processen bij GOMA.

Wanneer een MMO?

Een MMO kan worden ingezet om inzicht te krijgen in bijvoorbeeld kostenbesparingen en/of het optimaliseren van de logistiek.

Voor ons is het tevens een middel om interne weerstand te verkleinen: met een MMO kunnen managers en medewerkers overtuigd worden om in te grijpen waar het efficiënter kan.

Een efficiënt productieproces

Een zo efficiënt mogelijk productieproces is voor GOMA altijd het streven. Een MMO helpt ons hierbij. Door doelstellingen constant te monitoren en samen met de medewerkers te zoeken naar oplossingen zorgen wij dat we altijd goed gestructureerd te werk gaan.

Wilt u nou meer weten over dit onderwerp en hoe GOMA dit aanpakt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Ga naar de bovenkant