Efficiënt en kosteneffectief: behuizing voor Bosch Flow 7000

Voor onze gewaardeerde klant Bosch Thermotechniek produceren wij hoogwaardige behuizingen voor de Bosch Flow 7000. Dit is een waterverdeelstation welke toepasbaar is in appartementencomplexen met een collectieve verwarmingsbron. Wij zorgen ervoor dat de behuizing niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk is.

Proces binnen GOMA

De samenwerking begon op onze afdeling engineering waar het productontwerp van Bosch technisch en commercieel geoptimaliseerd werd. Het plaatwerkpakket van de Flow 7000 doorloopt bij ons de volgende productiestappen: ponsen/lasersnijden, kanten, poedercoaten en assembleren. Voor het buigen van de deur van de behuizing gebruiken we tegenwoordig de ACF hoekvormmachine. Voorheen werden de hoeken van deze deuren gelast, wat extra bewerkingen vereiste zoals slijpen. Door samen het proces te blijven optimaliseren hebben we deze twee bewerkingen kunnen vervangen voor één bewerking. Nu brengen we in één bewerking de hoeken naadloos aan, wat resulteert in een stabielere kwaliteit, kortere doorlooptijd en een aanzienlijke kostenbesparingen voor de klant.

Samenwerking

Onze samenwerking met Bosch verloopt naadloos dankzij de prettige communicatie en de korte afstand van slechts drie kwartier. Hierdoor kunnen we in het voortraject naar de serieproductie snel schakelen. Ons projectteam werkt nauw samen met de inkopers en sales engineers van Bosch om ervoor te zorgen dat de behuizing perfect maakbaar is en voldoet aan alle specificaties. Zo produceert GOMA bijvoorbeeld ook losse spare part deuren voor de Flow 7000.

Bij GOMA zijn we trots op onze rol in het productieproces van de Bosch Flow 7000 en blijven we streven naar perfectie en klanttevredenheid in elke stap van het proces.